Presse

Her er lille udvalg af den presseomtale der har været af Moto Mundo, Hjalte, Ida og Søren de sidste år. De ligger ikke kronologisk.
Folkebladet Djursland 2021:
En eventyrlig rejse på to hjul til Cuba.
Side 1:

Classic Bike 2017:
Cuba by Honda CL450
Side 1:

Side 2:

Side 3:

Side 4:

Vintage Nyt Februar 2017:
Cuba rundt på MC
Forside:

Side 1:

Side 2:

Side 3:

Side 4:

Side 5:

G2MMAGASIN.DK:
Læs artiklen her: http://g2mmagasin.dk/soeren-saelger-droemme/Randers Amtsavis d. 6 december 2016:
På motorcykel gennem verden
Læs artiklen her.Veteran Posten nr. 112 07.16:
Cuba Rundt - På egen motorcykel
Side 1:

Side 2:

Side 3:

Side 4:
Klubblad Triumph Owners Club Denmark. Nr.2.2016.:
Cuba 2016 med moto-mundo
Side 1:

Side 2:

Side 3:

Side 4:

Side 5:
Amtsavisen Randers 23.11.15:
Motorcykler sendes i forvejen til Cuba
Folkebladet Djursland 10.02.15:
Moto-Mundo rejser igen til Cuba
Veteranposten 07.14:
Store oplevelser på egen Nimbus blandt udslidte amerikanerbiler på Cuba
Læs artiklen her.Djursland Weekend 16.01.14:
"Det ægte Albanien ser du ikke om ti år"
Aarhus Stiftstidende / Randers Amtsavis 18.01.14:
Oplev verden som et eventyr på to hjul
Læs artiklen her.Touring nyt 9/2013:
Touring nyt 4/2013:
Moto Mundo i gang igen
Alt for Damerne, nr 11 marts 2007:
Helt oppe at køre
Ida er ikke prototypen på det fordomsfulde billede af en rå motorcyklist. Hun er høj og slank, og det lyse hår er samlet i en løs fletning. Hun har råhvid bluse og grønne smalle bukser på ? feminint og enkelt. Kan man da godt være kvinde med stort K, når man kører motorcykel?
-Ja, da! En motorcykel er ikke en ?kønnet? ting. Det er ikke mere maskulint end at køre bil. Det er et transportmiddel, og det handler om at kunne gebærde sig i trafikken. Men når det er sagt, så henvender motorcykelbranchen sig i dén grad til mænd! Især sådan som motorcykler ser ud. Kvinder går ikke så højt op i teknik, og jeg forstår ikke, hvorfor branchen ignorerer kvinderne.Luksus, aug-sep 2007 af Ida Tin:
Off road i Mongoliet
For nogle er drømmen dæk med perfekt greb i den glatte asfalt. For mig er småsten der springer fra forhjulet, frædsende bagdæk der kæmper sig gennem løst sand og småhop over ujævnt terræn det bedste. Med andre ord off road! Så hvad kan man ønske sig mere end et land på størrelse med det halve Europa, hvor der er så få veje at man i praksis kører afsted tværs gennem landskabet? Mongoliet er en off road drøm som jeg prøvekørte sidste sommer.

Børsen Weekend 20. marts 2009:
Børsen Weekend
Tilbage i 1954 blev Kvindelige Eventyrere stiftet af 29 danske kvindelige evventyrere.
Ørkenen som arbejdsværelse: ..Tilbage i 2005 gjorde Ida Tin eventyret til en levevej for alvor. Sammen med sin far etablerede hun rejsebureauet Moto Mundo Bike Tours, der arrangerer eksotiske rejser for motorcykelentusiaster rundt omkring i verden. Hun drog efterfølgende til USA og rejste igennem de amerikanske ørkner alene med sin motorcykel, sin sovepose ? og så sit mobile kontor, hvorfra hun drev rejsebureauet.
?Det var lidt af et eksperiment at have ørkenen som arbejdsværelse? griner Ida Tin, som undervejs modtog gæster af tre omgange, der havde bestilt en rejse med hende. ?Det kunne lade sig gøre at lave dagligt arbejde midt ude i ørkenen med computeren og en satelitterminal. Det eneste problem var at få genopladet batterierne. Jeg manglede nogle solceller til dette formål? siger Ida Tin, der debuterer med sin første bog ?Direktøs" til september.

Touring Nyt 9/2008 af Ida Tin:
Monster eller moster-mc

En tøsemotorcykel, eller en motorcykel der ikke er for kvinder. Har du nogen sinde hørt nogen tale på den måde? Det har jeg, til stadig undren. Derfor satte jeg tre kvinder stævne med tre vilde motorcykler for at se om en monster -og en mostermotorcykel i virkeligheden er det samme. Med i puljen røg også en motorcykel som jeg tror de færrste ville kalde en tantecykel. Denne mandag var der altså dømt øsrogen, hestekræfter og ærlige meninger. Her kan du høre hvad vi kvinder siger om store cykler når der ikke er mænd i nærheden.

Århus Stifttidene, 28. september 2008:
Århus Stifttidene
Hun lever det liv, mange drømmer om. Den ene uge i San Franciscos stejle mylder, den anden undervejs på sin bike gennem Nevadas ørkenlandskaber eller over Mongoliets nøgne stepper. Der klæber en klang af eventyr over den 29-årige Idas liv. Om nogle måneder udgiver hun på Forlaget Rosinante en bog om, hvordan man lever sit liv, når man er Ida.Tæt på portræt i Berlingske, 9. feburar 2008:
Berlingske
Eventyreren og bikeren Ida Tin har kørt Jorden rundt på motorcykel adskillige gange. I en alder af 28 år har hun besøgt mere end 50 lande på fem kontinenter. Hun insisterer på at le..Ida blev portræteret i boligbladet Domea i eftråret 2007:
Domea magasin
Når jeg kommer ind i træningscentret med hjelmen under armen, går alle mændene ud fra, at jeg er ankommet på scooter!Radioprogrammet Apropos:
DR P1 radio
I radioprogrammet Apropos, der d. 26 april handlede om hvordan forskellene på mænd og kvinder bliver mindre, udtalte Ida sig om kvinder og motorcykler.Go'Morgen TV, TV2:
Go' Morgen Tv
Ida tonede frem på skærmen d. 25 april i Go' Morgen Tv, Tv2, for at fortælle om at køre på motorcykel, og Moto Mundo. Med sig havde hun veninden Nicola der også kører selv og selvfølgelig sin fine Aprilia Pegaso Strada motorcykel.Århus Stiftstidende, 1. december 2006:
næste stop cuba
Torsdag eftermiddag mødes de køreglade rejsende til en stærk kop kaffe hjemme hos rejsens ledere inden de trak kraftige jakker, bukser og støvler og satte kursen mod Pier 2 på Århus Havn.
-I dag pakker vi deltagernes motorcykler i en container, og så tager det en lille månedstid, inden de ankommer med skib til Cuba. Vi selv ankommer først i begyndelsen af februar, men indtil da har vi en god partner på Cuba, de tager imod motorcyklerne. Han skal også være guide på øen for os i de første 15 dage, vi skal rejse rundt, forklarer Hjalte Tin, den ene af rejsens to ledere.dba.dk:
Pigetur til Bornholm
Styrthjelmene smed vi på køjesengene i Svanneke og gik ned i byen for at sætte os, mætte på indtryk men sultne på plankebøf og østersølaks! Snakken gik, om it-opfindelser og mobiltelefoner, regnskabskundskab, om min forige tur til Burning Man i Nevada, USA, om dagens oplevelser og især om motorcykler!TV2 Nord 25. og 28. september 2006:
TV2/Nord
I denne uge har nordjyderne kunne se to tv-programmer om turen gennem Mongoliet. Alle andre kan se udsendelserne på www.tv2nord.dkTouringNyt 7/2006:
Mongoliet på offroadere
Vores ankomst til landet var fantastisk. Vi landede i Djengiz Khan lufthaven godt uden for hovedstaden Ulaan Baatar, og efter tre timer på øjet i et rundt telt og en god frokst var det op på motorcyklerne. Vores guide var ikke hvem som helst. Mr Gantulga, en musluløs klippe af en mand, har fem år i træk vundet Asiens svar på Paris-Dakar, racerløbet Beijing-Ulaan Baatar, på sin KTM foran nogle af verdens bedste kørere.MC Partner sommer 2006:
Rejs med MCBasen og Moto Mundo
Den Blå Avis gearer nu yderligere op på MC-markedet. Det sker med et samarbejde med Moto Mundo Bike Tours, der drives af eventyrerne Ida og Hjalte Tin.
Med samarbejdet kan MC-kørerne lufte motorcyklen på en række spændende ture i Skandinavien og Tyskland. Turene byder alle på attraktive ruter og seværdige stop undervejs. Det nye initiativ er en del af Den Blå Avis' fortsatte satsning på MC -og scooter-markedet. MC-rejserne byder blandt andet på undervisning i svingteknik med MCBasens testkører Peter Rahbek, besøg på BMW-fabrikken i Berlin og pigetur til Bornholm.Jyllandsposten:
Eventyr og drømme på motorcykel
Man er fysisk og mentalt meget mere aktiv og koncentreret end i en bil, hvor man tit sidder og døser. Det er spændende hver gang man kører over en ny bakkekam og udsigten åbenbarer sig foran én. Det er ligesom en stemme, der jubler indvendigt med ordene: YES, det er fedt det her!Århus Onsdag, 5.juli 2006:
Far smittede datter - med Rejsefeber
- Når man kommer rundt om et sving og pludselig bliver mødt af en helt fantastisk udsigt...! Gæstfriheden og gavmildheden hos fjerne og fattige mennesker er noget af det Hjalte og Ida fremhæver, når de bliver bedt om at fortælle hvad der er det bedste ved at rejse.Berlingske 29. april 2006:
rejseliv
Nyt rejsebureau. Motorcykel-eventyrere med mindst 25 års erfaring vil nu lede andre ud i eventyret.
Hvordan kan man holde 25 års jubilæum som motorcykelist og samtidig selv være 26 år? Det kan man hvis ens forældre har en blanding af oktan og eventyr i blodet og hælder til den opfattelse, at "børn er ingen hindring".Femina, 1. juni 2006:
Motorcyklen rammer lige i hjertekulen
Som étårig var ida Tin med sine forældre og sin fire år ældre bror på en 12 måneder lang motorcykelrejse fra Los Angeles til Rio de Janiero. Siden er det blevet til mange tusinde kilometer med styrthjelm - både med og uden forældrene, Globetrotterparret Hjalte Tin og Nina Rasmussen. At opleve på to hjul er fantastisk mener Ida, og sammen med sin far har hun netop startet et firma, som arrangerer rejser til lande som Mongoliet og Cuba.Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.