Sundhed

Man kan køre på motorcykel næsten lige meget hvilken fysisk form man er i. Vi tager gerne en snak med dig om hvilken form for motorcykelrejse der passer netop til dig.

Det er en god idé at tage forbi lægen og få lave et generelt sundhedstjek så der ikke kommer nogen overraskelser midt i ferien. Hvis du bruger medicin skal du selv sørge for at have alt med hjemmefra.

At køre motocykel handler ikke om at have mange muskler. For at være god til at køre motorcykel skal man først og fremmest være opmærksom ALTID! Uventede genstande, mennesker midt på vejen, eller andet man skal udenom, kræver at du ikke kører hurtigere end at du kan nå at bremse på den afstand du kan overskue. Fornuftig hastighed er helt sikkert det allervigtigste råd for at køre sikkert.
På dårlige veje er det mere balance og overblik der får dig fremad end store overarme. De fleste af Moto Mundos ture foregår dog primært på asfalterede veje.

Maven er den mest udsatte legemsdel i fremmed egne. Det er klogt ikke at drikke det lokale vand og sørge for at spise veltilberedt mad. Med lidt forsigthed kan du undgå en irriterende mavepine.
Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.