Hvem kan rejse med

Du kan rejse med os på motorcykel hvis du drømmer om at se verden fra to hjul og har lyst til at dele oplevelserne med andre venlige mennesker.

Vi sætter mangfoldighed højt og hos Moto Mundo er der plads til alle, der kommer med gode intentioner.

Det er ikke vigtigt om du har lidt eller megen erfaring med at rejse og køre på motorcykel. Så længe du kan køre sikkert er du velkommen.

Vi vil gerne invitere både mænd og kvinder, par og dem der kommer på egen hånd. Hvis der er nogen der skulle have lyst til at rejse som en familie hører vi også gerne fra jer.

Mange af os der kører motorcykel er lidt oppe i årene. Nu er muligheden måske kommet til at købe motorcyklen som har stået på ønskelisten i mange år. Måske er der ingen motorcykel i garagen, men et kørekort i skuffen og kriblen i maven? Vi laver rejser hvor du kan komme ud at opleve en fantastisk motorcykelrejse uden at skulle have motorcyklen ud til de fjerne egne, eller bruge måneder på at arrangere turen. Vi kører både på egne og på lejede motorcykler, afhængig af rejsemål.

Moto Mundo er for dem der har mod på en usædvanlig ferie og som har lyst til at få krop og sjæl fyldt af oplevelser du kan prale med over for vennerne :-)

Du kan også komme med selv om du ikke kører motorcykel. Få en fantastisk rejse med en plads i følgebilen. Selvfølgelig kun de steder hvor der er følgebil med.
Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.