HOCHALPENSTRASSE - KURVEKØRSEL I SÆRKLASSE I ØSTRIG, SCHWEIZ OG ITALIEN

Hvis du er til masser af sving, høje bjerge, dybe dale, storslået natur, frisk luft og idylliske små alpebyer, så er dette den ultimative rejse for dig.

Rejsedatoer: 1.februar - 8.februar, 2022
Startsted
Ötzal i Østrig.
Pris
MOTORCYKEL: 8.600,00 dkr. pr.person i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse kr.1.200,00
INKLUDERET: I prisen er alle overnatninger, 6 morgenmad (M), 6 aftensmad (A).
Dansk turleder. Betaling til rejsegarantifond.
IKKE INKLUDERET: Bensin, frokoster, drikkevarer og vejskat.
Minimum 6 og max 14 deltagere på denne tur.
Ret til ændringer forbeholdes.
Slutsted
Bormio i Italien.
Varighed
7 dage
Motorcykeltype
Denne tur kræver ikke nogen speciel type motorcykel.
Rute
Turen går hovedsagelig af de mindre veje, motorveje benyttes kun i beskedent omfang. Vi nyder det lokale undervejs i Østrig, Italien og Schweiz. Dagsturene går af de små snoede veje i Alperne.
Ialt cirka km.1100 i bjerge.
Hviledage
Vores turleder på denne rejse er Henrik som er bosiddende i Schweiz og derfor kender de bedste og smukkeste veje i Alperne.

Overnatning
2 gode hoteller, 1 i Østrig og 1 i Italien.
Highlights
Vi er på Alpetur, gør stop i mange små Alpebyer, beser dæmninger, bjergsøer og en gletcher. Legendariske pas som Stelvio, Silvretta, Timmelsjoch mm. bestiges af snoede veje, hårnålesving og flot natur i massevis.
Ekstra:
Informationsmøde afholdes den første aften efter indlogering, herunder udlevering af kort over turen, samt specialdesignet Moto Mundo`s tur T-shirt.
Ret til ændringer af rute og indhold forbeholdes.

Turen dag for dag

Dag 1


Ötztal

Ankomst til vort hotel i løbet af dagen.
Henrik som er vor turleder på denne tur, vil om aftenen afholde informationsmøde, udlevere kortmateriale og Moto Mundo`s tur T-shirt. A
Dag 2


Ötztal - Sautens - Ischgl Loop - Ötztal km.200

Vi kører op i bjergene, kører på den kendte Silvretta-Hochalpenstrasse. Her gør vi holdt ved en dæmning og nyder alpeluften. Der er yderligere et par fotostop, da vi er i et kurveeldorado med alle de hårnålesving, du kan ønske dig.
Vi kører videre mod St.Anton am Arlberg og spiser frokost. Denne inkluderer en mini hike. M+A
Dag 3


Ötztal - Timmelsjoch - Sautens - Ötztal km.200

Vi kører direkte op i passet på Timmelsjoch (2509 moh) og nyder formiddagssolen. Her er flere udsigtspunkter og en er med ”Steinmann”. Her er også Europas højeste beliggende motorcykelmuseum. Cirka 230 motorcykler af omkring 100 forskellige fabrikater. Vi kommer nu til Italien på Passo Rombo. Vi fortsætter over et mindre pas for at komme ned i dalen mod Brennerpasset, hvor vi kører af almindelige landeveje op igennem passet. Lidt før Innsbruck svinger vi op over et mindre bjerg for derefter at køre direkte ned til hotellet. M+A
Dag 4


Ötztal - Stelvio - Bormio km.200

I dag kører vi mod syd og kører ind i Italien. Vi skal køre 48 hårnålesving fraøst siden af Stelvio passet. Selve Stelviopasset ligger i 2757 meters højde og er dermed det næsthøjeste asfalterede bjergpas i Alperne. Vi spiser frokost oppe i den tynde luft inden det går nedad mod Bormio, lige inden byen kører vi mod vest for at køre op i Torri de Fraele og videre til den glemte sø Lago delle Scale. Tilbage mod vort hotel i den skønne bjergby Bormio, hvor vi skal bo de næste par dage.
M+A
Dag 5


Bormio - Gavia - Bormio km.180

Vi kører lidt ned i dalen for at finde nogle legendariske bjerge. Vi har indtil nu på turen kørt en del stigninger, men her venter noget helt specielt, Mortirolo. Opkørslen hertil er ikke bare hårnåle, men også en smal vej og med stigninger på over 17%. Vi fortsætter over passet og ned til en ny opkørsel, denne gang hedder passet Gavia som ligger 2621 moh. og her kommer vi til et råt bjerglandskab hvor det normalt blæser en del. Her spiser vi frokost inden turen går tilbage til Bormio, hvor der venter en frieftermiddag.
M+A
Dag 6


Bormio - St.Morits/Davos - Bormio km.230

Fra Bormio kører vi til Schweiz, det 3. land vi besøger i Alperne. Vi kører mod St.Moritz som er de riges skisportssted. Der er så mange dejlige bjergpas på ruten, vi skal til Bergün hvor der er et frokoststop. Herefter passerer vi en af de mest spetakulære jernbaner i verden på vores tur mod Davos. Davos er kendt for sine topmøder mellem verdens ledere. Turen fortsætter til det toldfrie Lividno, her er moms og skat fjernet fra spiritus, cigaretter og parfume, vi gør et stop om ikke andet så for at tanke lidt billigere bensin. Tilbage til Bormio og aftensmad på vort hotel. M+A
Dag 7


Bormio - Danmark

I dag er det afrejsedag. Vi følges lidt med turlederen som skal hjem til Schweiz, turen går mod Tyskland gennem Sydtyrol og forbi Liechtenstein som er muligt at besøge. Mulighed for biltog fra Lörrach til Hamburg. M
Gå til siden med PRAKTISK INFORMATION


Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.