om moto mundo

"Moto" betyder motorcykel og "Mundo" betyder verden på spansk og portugisisk.

BEGYNDELSEN
Moto Mundo blev startet i 2006 af Ida og Hjalte Tin, som sammen og hver for sig har besøgt alverdens lande og næsten alle kontinenter på motorcykel.

Ideen bag Moto Mundo er så vidt muligt, at køre på sin egen motorcykel, at komme tæt på lokalbefolkningen og opleve unikke ting, på den rejse som er valgt.

SØREN
Søren Vestergaard overtog firmaet i 2013 og har siden selv kørt med på næsten alle ture, der har været udbudt.

Søren er uddannet mekaniker og har arbejdet med dette fag siden 1975. Han er en megen erfaren motorcyklist og kører imellem 20 og 25.000 km hvert år. Har selv kørt til fjerne destinationer og laver selv benarbejdet med planlægningen, for at få turene til at fungere optimalt.

PLANLÆGNING
Han laver hvert år nye tiltag til spændende rejsemål, men en rejse er fast hvert år og det er rejsen til Cuba, som nu er kørt 11 gange.

MISIONEN BAG MOTO MUNDO
Moto Mundo tilbyder ture, der har udgangspunkt i suset ved at sidde på en motorcykel, men som samtidigt giver fantastiske naturoplevelser, kulturelle højdepunkter, eventyr og gode sociale stunder. Samtidig er turene planlagt med fokus på maksimal komfort og sikkerhed. Alle deltagerne skal bagefter kunne sige: "Helt sikkert en eventyrlig oplevelse!"
Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.